Hair Oil

Gull-Barin Pure Hair & Beard Oíl Mask/Serum is nauwkeurig met liefde samengesteld om tot het beste haarmasker/baardmasker/serum te komen. Het is ontworpen om haaruitval, droog haar, gespleten punten, schilfers, roos en een gevoelige hoofdhuid tegen te gaan. Je profiteert van alle voordelen die je nodig hebt voor een healty hair & beard uitsraling. Waar onder voedend, versterkend, verzachtend, herstellend en hydraterend. Voor een natuurlijke zijdezachte glans en een indrukwekkende verbazende haargroei! Kortom de enige echte wondermiddel voor een powerboost.

Wat doet het?

– Stimuleert groei van lang & gezond haar

– Vermindert haarbreuk / haaruitval

– Minder gespleten punten

– Beschermt de haarwortels

– Activeert de hoofdhuid

– Glanzend & zacht haar

– Hydrateert het haar

– Herstelt het haar

Waar is de hair oil mask/serum goed voor? ​

Ons olie is rijk gevuld aan vitamine en voedt het haar zowel binnen als buiten. De haarolie is geschikt voor iedere haar type zowel fijn als kroes tot droog en futloos haar.

De olie staat bekend om je haar in goede conditie te houden, waardoor het sterk en zacht aanvoelt en er gezond, glanzend oogt. Het is vooral belangrijk voor mensen die last hebben van roos, schilfers, droog haar, beschadigd haar, dunner wordend haar en haar uitval.

Ons haarolie is de perfecte olie, serum wat past bij jou routine. Het maakt je haar voller, sterker, langer, gezonder, zachter & laat een mooie indrukwekkende glans achter.

Wat zit er in ons wondermiddel?

– Pure Argan Olie
– Pure Amandel Olie
– Pure Zwartezaad Olie
– Pure cbd & hennepzaad olie
– Pure avocado olie
– Pure Joyoba olie
– Pure Black Castor olie
– Pure Rozemarijn olie
– Pure Camelina olie
– Pure Coco’s olie

100% natuurlijke koud geperste, onbewerkte olieën, biologisch en dierproefvrij uit verschillende landen wat een intensieve voeding aanbied van het haar en baard.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur uw bericht beantwoorden.