Epileren

Epileren met touw, ook bekend als ‘threading’, is een eeuwenoude haarverwijderingstechniek die zijn oorsprong vindt in het Midden-Oosten en Zuid-Azië. Deze methode is populair geworden vanwege de precisie en snelheid waarmee ongewenste haren kunnen worden verwijderd, met name op het gezicht.

Bij het epileren met touw wordt een dun katoenen of zijden draad gebruikt, die wordt gedraaid en over het huidoppervlak wordt gerold om ongewenste haren te verwijderen. De draad grijpt de haren bij de wortel en trekt ze er snel en effectief uit, wat resulteert in een langduriger, glad resultaat in vergelijking met scheren of het gebruik van een pincet.

Deze techniek is bijzonder geschikt voor het vormgeven van wenkbrauwen, aangezien het een zeer nauwkeurige vormgeving mogelijk maakt. Daarnaast is het een geschikte optie voor mensen met een gevoelige huid, omdat het de huid minder irriteert dan sommige andere ontharingsmethoden.

Epileren met touw is een snelle, effectieve en natuurlijke manier om ongewenst gezichtshaar te verwijderen, zonder het gebruik van chemicaliën of hitte. Het resultaat is een gladdere, beter gedefinieerde uitstraling die wekenlang kan aanhouden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur uw bericht beantwoorden.