Haarverzorging

Haarverzorging speelt een cruciale rol bij het onderhouden van gezond, glanzend en veerkrachtig haar. Het omvat een reeks routines en producten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van je haartype en hoofdhuid. Het doel van haarverzorging is om de algehele gezondheid en uitstraling van je haar te bevorderen, terwijl je mogelijke problemen zoals haaruitval, gespleten haarpunten, roos en beschadiging door hitte of chemische behandelingen voorkomt.

Haarverzorging omvat ook het gebruik van de juiste hulpmiddelen en technieken bij het stylen en föhnen van je haar. Het is belangrijk om hittebeschermende producten te gebruiken en je haar voorzichtig te borstelen om breuk en beschadiging te voorkomen.

Ben jij jouw beschadigd haar zat en wil je ook weer kunnen genieten van gezond en zacht haar? Wij van Gull-Barin Clinics willen dat jij zowel van binnen als buiten straalt.

Om ervoor te zorgen dat je ook van buiten straalt hebben wij de beste producten opgenomen in ons bedrijf. Namelijk de BIO VEGAN Keratine, BIO Btox & Protein van IMPERIAL EXCLUSIVE COSMETICS. Dit is een top lijn waar jaren lang mee gewerkt wordt! De producten zijn biologisch & vegan dit houd in dat er geen geur en rook tijdens de behandelingen voorkomt.

Tijdens een van deze behandelingen maken wij altijd gebruik van de wel bekende Braziliaanse laser genaamd Photon van het merk Lizze voor een optimaal resultaat. De laser heeft blauwe lichtgolven van 450 nanometer die de resultaten van kleuren, Keratine behandeling, haar Botox etc. stimuleren en verbeteren en komen direct in contact met de haar schubben laag. De roodlichtgolven die aanwezig zijn in de Photon beschikken over 600 nanometer en zijn er om de bloedsomloop te activeren en haarvezel te versterken dit zorgt voor minder tot bijna geen haaruitval. Het helpt het haar te laten groeien, behandeld de wortel, brengt de Ph waarde van het haar in evenwicht, stimuleert gezonde hoofdhuid en het reactiveert de haarzakken. De groene lichtgolven staat voor haarvezelvernieuwing, aminozuurproductie & haarvoeding.

Bio Keratine

Bio-keratine is een natuurlijke, plantaardige variant van keratine, een eiwit dat essentieel is voor de structuur en sterkte van haar.

Bio Btox

Bio Btox is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels hersteld.

Proteïne

Haar bestaat voornamelijk uit een proteïne genaamd keratine, dat verantwoordelijk is voor de sterkte en elasticiteit van de haarvezels.

Bio Keratine

Brazilian Vegan Keratin One Step is ontwikkeld met behulp van Nanotechnologie en met natuurlijke bestanddelen die een effectieve straightening bevorderen en tegelijkertijd het haar hydrateren en voeden. Met een samenstelling rijk aan aminozuren zoals kokosolie, d-panthenol, aloë vera en plantaardige keratine, helpt het volume te verminderen, pluis te elimineren, een briljant diamanteffect te bieden, evenals thermische bescherming om te hydrateren van wortel tot punt.

Bij de keratine haar behandeling veranderd de haarstructuur naar stijl haar voor 4 t/m 6 maanden. Onze keratine is 100% bio + vegan en zorgt daarnaast voor de juiste voeding van het haar.

Tijdens de keratine haar behandeling maken we gebruik van de laser treatment. De blauwe light zorgt voor extra glans, stimulering, verbetering en gaat direct in contact met de haar schubben laag. De rode laser treatment zorgt voor de doorbloeding van de hoofdhuid. Hierdoor heb je veel minder tot bijna geen last meer van haar uitval. De groene lichtgolven staat voor haarvezelvernieuwing, aminozuurproductie & haarvoeding.

Bio Btox

Dit product is ontwikkeld met cacaoboter, verkregen door persing van cacaobonen. Het is rijk aan oliezuur, palmitinezuur en linolzuur, wat ideaal is voor lipidenvervanging, reparatie en herstructurering van de haarvezels. De verrijking met polyfenolen, Argan en cacao, is een sterke combinatie dat de natuurlijke vetten in het haar voedt. Het dringt de haarschubben binnen, versterkt de haarvezels, bevordert de voeding en geeft een intensief herstel van het haar.

-Geeft een intense glans

-100% bio/vega

-Verzacht het haar

-Geen dof & pluizig haar meer

-Minder tot geen haar uitval meer

-Hydrateert en herstelt beschadigd haar -Versterkt de haarvezels

-Bevordert de voeding van het haar

-Bevordert intensief herstel van het haar

-Bevordert de haargroei

-Bij de Btox haar behandeling wordt er geen gebruikt van de stijltang

Btox is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt.

Bij deze behandeling maken we geen gebruik van de stijltang enkel de fhon. Je behoud je eigen haar structuur.

Proteïn

Proteïne speelt een cruciale rol in de gezondheid en structuur van het haar. Haar bestaat voornamelijk uit een proteïne genaamd keratine, dat verantwoordelijk is voor de sterkte en elasticiteit van de haarvezels. Een goede proteïnebalans in het haar is essentieel om haarbreuk, droogheid en dofheid te voorkomen.

Haarverzorgingsproducten die proteïne bevatten, zoals proteïneshampoos, conditioners en haarmaskers, kunnen helpen bij het herstellen van beschadigd haar door verloren proteïnen aan te vullen en de haarstructuur te versterken. Deze producten zijn vooral gunstig voor mensen met chemisch behandeld, gekleurd of door hitte beschadigd haar, aangezien deze processen vaak leiden tot verlies van proteïnen in het haar.

Het is echter belangrijk om een evenwicht te vinden tussen proteïne en vocht in het haar. Te veel proteïne kan het haar stijf en broos maken, terwijl onvoldoende proteïne kan leiden tot zwakte en haarbreuk. Het is essentieel om de behoeften van je haartype te begrijpen en producten te kiezen die passen bij jouw specifieke haarverzorgingsbehoeften.