Laseren

Laserontharing is een pijnloze methode waarbij haar permanent wordt verwijderd. Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen, zodat er in dit gebied geen haargroei meer mogelijk is. Elke 4 tot 6 weken onderga je een laserbehandeling en aan het eind van alle behandelingen ervaren de meesten permanente ontharing. Je haalt de huid niet meer open met scheermesjes, ingegroeide haren zijn verleden tijd en je hoeft geen scheermesjes, wax-strips of scheerschuim meer te kopen. Wat een opluchting!

Diode ICE laser triplewave

Bij Gull-Barin Clinics werken we met de Diode ICE Triplewave laser. Een laserapparaat dat voldoet aan medische topkwaliteit en de hoogste eisen (FDA, TGA, CE, TÜV en ISO13485 gekeurd). De laser beschikt over een verkoelde ice kop, welke koelt tot -15 graden. Hierdoor voel je niets tijdens de behandeling. Oftewel: een pijnloze ontharingsbehandeling met een definitief resultaat! Het is de meest geavanceerde laser op het gebied van ontharen in heel Europa. Onze laser kan namelijk gebruikt worden op alle huid- en haartypes. Wij hoeven niemand de deur te wijzen: iedereen is welkom voor laserontharing en een ontspannen en pijnloze ervaring.

Voorbereiding

Wil jij een zone laten laseren en voorgoed van de vervelende haargroei afzijn? Boek de afspraak en vul het intakeformulier in zodat we de nodige informatie van je hebben. Een intake op locatie is hierdoor niet meer nodig, je kunt direct behandeld worden!

Voor de behandeling loopt de specialiste de te behandelen zones na. Er wordt een verkoelende gel aangebracht. Deze gel koelt de huid en bevordert tegelijkertijd de werking van de laser. De laserspecialiste gaat met een strijkende beweging over het gebied, waarbij de laser veel lasershots geeft. De huid warmt hierdoor gelijktijdig op en de haarzakjes en de eiwitten worden vernietigd. Verdere haargroei is onmogelijk gemaakt, de laserbehandeling zorgt dus voor definitieve ontharing.

Het resultaat van de laserbehandeling met Diode ICE laser is vrijwel altijd definitief, maar het verschilt uiteraard per persoon. Dit is onder meer afhankelijk van jouw huid- en haartype. Toch is iemand gemiddeld *na 6 tot 8 laserbehandelingen uitbehandeld en definitief onthaart. Weg met de scheermesjes, pincetten en waxbehandelingen!
* Elk mens is natuurlijk uniek, dus hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Na de laserbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kunt gelijk de dagelijkse activiteiten hervatten. Wel is het belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen gebruik maakt van de sauna, niet intensief sport en geen bodylotion gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de zeven dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.

Gemiddeld heb je 6 tot 8 laserbehandelingen nodig voor een definitief haarvrij resultaat. Wij raden aan de laserbehandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Resultaten zijn duidelijk zichtbaar na de eerste sessie. Voor een optimaal eindresultaat is het essentieel dat je het behandeltraject afmaakt.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen binnen 24 uur uw bericht beantwoorden.